Vai Latviju atkal sagaida trakas dabas stihijas? Laika ziņu eksperts Toms Bricis nācis klajā ar prognozēm gaidāmajai nedēļai

Foto – Pexels

Raidījumā “Rīta Panorāma” kā jau katru pirmdienu, viesojās meteorologs, laika ziņu eksperts Toms Bricis. Viņš pastāstīja par to, kādi laika apstākļi mūs sagaida šajā nedēļā. Vai beidzot Latvija iztiks bez dabas stihijām?

Bricis ieskicē šīs nedēļas prognozes un stāsta, ka šī nedēļa kopumā gaidāma ļoti vasarīga. Kas nozīmē, ka mūsu teritorijā nebūs ne izteikti cikloni, ne anticikloni, tomēr pirmdiena būšot “vismierīgākā” no visām nedēļas dienām. Ko tad mums gaidīt tālāk?

Izrādās, ka par cik vējš visas nedēļas gaitā būs ļoti mērens un mierīgs, tad, kad virs kādas teritorijas uzpūtīs negaisa mākoni, tas tur atradīsies ļoti ilgi.

“LIDL” nekavējoties pārtrauc šī produkta pārdošanu! Steidzami jāizmet vai jānodod atpakaļ veikalā

Bricis teic, ka tad, kad tas negaisa mākonis uznāks un lietus kaut kur sāks līt, nolīs diezgan liels ūdens daudzums, jo negaisa mākonis faktiski nekustēsies, bet stāvēs uz vietas. Meteorologs teic, ka diemžēl ar šo ir jārēķinās, un īpaši izteikti tas būs nedēļas otrajā pusē, kad kļūs jau tveicīgāks visā Latvijas teritorijā un tas nozīmē arī intensīvus negaisus.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Tava izlietne ir aizsērējusi? Paņem plastmasas piena pudeli un likvidē aizdambējumu minūtes laikā!

Nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra pēcpusdienās sāks pārsniegt +25 grādu atzīmi un tas pavisam noteikti nozīmējot vēl ko… ļoti satraucošu!

Ko paziņoja Bricis?

 

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment